Clestisor pentru intors gene

CLICK TO ZOOM

Clestisor pentru intors gene

#C100
20 LEI
Detalii

Acest clestisor inovator are un design special, cu un unghi de curbura care se potriveste tuturor formelor de ochi. Cauciucul de silicon ajuta la aplicarea cu masura a presiunii pentru a curba genele in mod natural și nu permite incalzirea genelor. Obtineti cu usurință si fara nici un risc gene intoarse pentru timp indelungat. Adaugati mascara si genele vor ramane cu acea forma perfecta toata ziua.

 

Instructiuni

 Plasati partea de cauciuc la baza genelor superioare. Utilizati manerele pentru a presa genele si tineti pentru cateva minute. Deschideti clestisorul si indepartati-l usor de pe gene. Avertisment: Folositi clestisorul inainte de aplicarea rimelului, pentru a evita distrugerea genelor. Folositi cu precautie. Nu lasati la indemana copiilor.

Ingrediente

Ce spun clientii.

Anca

16 Octombrie 2017  
imi place efectul obtinut in urma utilizarii

Lori

08 August 2016  
NU ARATA CA IN POZE !!! Sunt foarte dezamagita, este ultima oara cand voi plasa o comanda pe acest site!

Larisa

05 August 2016  
Desi manerul nu arata ca in poza, clestisorul e bun. L-am prins la promotie, iar la banii pe care i-am dat, chiar isi face treaba, daca stii cum sa il folosesti.

mry Mariana-florentina

30 Mai 2015  
am cumparat acest clestisor l-am luat ca sal am nu il folosesc nu aare niciun efect

tatomirescu nelly

12 Martie 2014  
bune produse !recomand !

Emanuela Agent

25 Februarie 2014  
Il am de mai bine de un an si sunt extrem de multumita de el. Face o treaba excelenta, iar pentru 9 lei chiar merita laude. In curand o sa trebuiasca sa iau alti buretei, totusi, pentru ca rezervele cele 2 s-au cam uzat, dupa folosire zilnica de atat de mult timp. Apropo... evident, il folositi INAINTE de a aplica rimel! Cel mai bine functioneaza impreuna cu o mascara waterproof, care mentine genele curbate toata ziua.

Gabriela ionela gabriela

15 Februarie 2014  
Pentru mine face o treaba foarte buna.

Dana

24 Ianuarie 2014  
Are dreptate Alisa. Eu mi le-am scurtat pentru ca nu stiam cum sa il folosesc. Deci nu il folositi dupa ce aplicati rimelul! In rest e bun, isi face treaba foarte bine. Il folosesc impreuna cu rezervele de aici de aproape un an si sunt multumita.

Alisa

20 Ianuarie 2014  
Clestisorul este bun. Trebuie doar sa aveti grija, sa stiti cum sa il folositi. Niciodata dupa ce ati aplicat mascara, riscati sa vi se rupa genele.

Opinia ta

Nota produs*

* Cod securitate