3 zile de Paste, 4 zile de promotie

3 zile de Paste, 4 zile de promotie
VINERI , APRILIE , 2015

Stim ca sunteti pana peste cap ingropate in aluaturi, creme si umpluturi, dar atunci cand va faceti putin timp liber, cand luati o binemeritata pauza, vrem sa cititi urmatoarele randuri. Nu va spunem multe. Stiti si voi cat de important e sa aratati perfect de Pasti, chiar daca oboseala pregatirilor va obliga sa va cautati zambetul acela protocolar si sa il aplicati pe buze unde trebuie sa ramana pana la final.

oferta de PastiCu toate astea, stim ca va place sa fiti apreciate pentru toata straduinta voastra de a pregati cele mai bune bucate si de a aparea in cea mai buna forma posibila. Trebuie sa recunoastem ca aprecierile sunt cele care ne fac sa luam totul de la capat an de an. Si ne place sa facem sa para ca suntem perfect odihnite, chiar si dupa ore de munca asidua. 

Iar cu ajutorul produselor de makeup profesionale chiar reusim. Iar asta starneste invidia persoanelor care se simt extenuate. Si rasplata noastra vine chiar sub aceasta forma. Zilele acestea, cand veti reusi sa va relaxati putin intre diverse stadii de coacere sau socializand la masa cu rudeniile si musafirii, printre altele, puneti in cos si produsele pe care vi le doriti de la Iepurasul de Pasti. Timp de 4 zile el va asteapta cu reduceri de 25% la toate produsele din magazin. Incepand de azi si pana pe 13 aprilie, aveti mana libera la cumparaturi. Nimeni nu se va mai impotrivi dupa efortul depus ca toate sa fie bine sis gata la timp. 

Va dorim sa aveti Sarbatori cat mai frumoase si mai pline de zambete si bucurii. Sa va simtiti minunat alaturi de cei dragi si sa fiti mereu radioase si frumoase. Pe noi ne gasiti tot aici, asteptandu-va cu bratele deschise. 

Share with friends!

Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Creion de sprancene 2 in 1 You Are Cosmetics

Creion de sprancene 2 in 1 You Are Cosmetics

16 LEI

Ruj de buze crema Velvet Lippie Absolute New York

Ruj de buze crema Velvet Lippie Absolute New York

25 LEI

Piaptăn si perie pentru sprâncene You Are Cosmetics

Piaptăn si perie pentru sprâncene You Are Cosmetics

6 LEI

GIVE FEEDBACK