4 modalitati de a-ti contura spancenele

4 modalitati de a-ti contura spancenele
LUNI , IULIE , 2015

4 modalitati de a-ti contura spancenele

 

Fara niciun dubiu despre asta, dar sprancenele au un “moment” serios acum. Din pacate nu toate suntem norocoase sa avem sprancenele groase ca ale Carei Delevingne, dar asta nu inseamna ca nu le putem avea si noi. Cu niste farduri de sprancene aplicate corect vom avea spancene definite si frumoase

Mai jos aveti un ghid cu toate metodele prin care va puteti aranja sprancenele sa para cat mai groase, iar de acolo puteti alege metoda care vi se potriveste cel mai bine.

Creionul maro pentru sprancene. Aceasta este cea mai comuna metoda de a-ti contura sparncenele. Acestea se gasesc in mai multe nunate de la maro deschis pana la negru inchis. Sunt putin mai diferite de cele de ochi deoarece au o formula cu ceara. Acesta nu afecteaza sprancenele, le lasa sa creasca natural, fara sa le deterioreze. Cu linii usoare umple sprancenele, iar cu capatul in forma de perie piaptana-le pentru a arata cat mai frumos.

Fardul de sprancene. Pentru un look cat mai natural si fin, opteaza pentru farduri de sprancene care sunt putin mai deschise decat culoarea naturala a sprancenelor tale. Cu o pensula  cu fard de sprancene pe ea traseaza liniile exterioare sprancenelor tale, apoi cu miscari usoare umple-le. Ca sa previi imprastierea fardului foloseste un rimel dupa pentru a fixa fardul si firele de par.

 

Gel pentru sprancene. Acesta fixeaza sparancenele intr-un loc. Gelul transparent pentru sprancene este excelent pentru cele care au sprancene groase si rebele si au nevoie de imblanzire. Gelul aduce sprancenelor tale un strop de culoare in timp ce le contureaza forma.

Markerele pentru sprancene. Acesta probabil este cea mai putin folosita metoda, dar te va uimi daca o incerci. De obicei acesta metoda e evitata deoarece le e frica. Pana la urma e ca si cum ti-ai desena sprancenele cu un marker, dar nu este atat de intens si opac. Cea mai buna parte e faptul ca se serg destul de usor, de obicei doar cu un demachiant vei reusi sa il indepartezi. Dupa ce le-ai conturat, deseneaza linii scurte in interior pentru un aspect cat mai natural.

In final, daca nici unul din aceste metode nu functioneaza, poate ar trebui sa le combini. Multe fete folosesc gelul dupa ce au folosit farduri de sprancene pentru un look mai definit si rezistent, iar daca optezi pentru farduri de sprancene, cele mai bune le gasesti la ELf. Experimenteaza si alege ce ti se potriveste!

 
Share with friends!

Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Kit pentru sprancene You Are Cosmetics

Kit pentru sprancene You Are Cosmetics

21 LEI

Creion de sprancene Absolute New York

Creion de sprancene Absolute New York

29 LEI

Creion pentru sprancene  Lifter & filler e.l.f.

Creion pentru sprancene Lifter & filler e.l.f.

27 LEI

GIVE FEEDBACK