5 pasi pentru un ten impecabil

5 pasi pentru un ten impecabil
LUNI , MARTIE , 2016

Uita tot ceea ce stii, sau crezi ca stii, despre fondul de ten, despre modul in care acest produs cosmetic te ajuta sa iti ascuzi imperfectiunile si sa ai un ten de portelan. Daca stii sa alegi si sa aplici bine fondul de ten, atunci tenul tau va fi usor, hidratat si va arata impecabil.

Daca iti doresti acel ten impecabil, iata care sunt cei mai importanti pasi pe care trebuie sa ii respecti de fiecare data.

 

Pasul 1: Gaseste culoarea perfecta

 

Inainte de a alege fondul de ten, testeaza-l la lumina zilei. Aplica un strat subtire pe mana pentru a vedea efectul acestuia. Daca este corect ales, atunci diferenta de nuanta nu se va observa. Gasirea nuantei perfecte poate fi destul de dificila. De multe ori poti alege fondul de ten dupa ce ai incercat un tester in magazin, insa dupa ce ajungi acasa sa constati ca nu se potriveste. Gasirea nuantei poate fi un drum lung, insa odata ce ai gasit-o, calea spre un ten impecabil e mai aproape decat crezi.

 

Pasul 2: Pregateste pielea

 

Pentru o baza perfecta trebuie sa te asiguri ca fata ta este curata si hidratata corespunzator. Specialistii ne spun ca trebuie sa asteptam cinci minute dupa ce am aplicat crema hidratanta, pentru a-si face efectul. Apoi alege un primer bun pentru momentele cand stii ca vei avea o zi lunga. Acesta va impedica machiajul sa se intinda si sa reziste mai mult.

 

Pasul 3: Aplica-l corespuzator

 

Daca doresti o acoperire simpla, specialistii ne incurajeaza sa folosim degetele, insa pentru o acoperire mai profunda, foloseste un burete. Cu ajutorul acestuia vei uniformiza cantitatea potrivita de fond de ten. De asemenea, o pensula speciala pentru aplicarea fondului de ten te poate ajuta sa uniformizezi si sa dai un aspect unitar tenului tau.

 

Pasul 4: Anticearcan

 

Secretul de a ascunde cearcanele este un aticearcan aplicat dupa ce ai intins fondul de ten. Specialistii ne spun ca in acest fel nu vom utiliza mai mult decat trebuie. Acesta trebuie ales cu o nuanta mai deschisa decat tenul tau. Ai grija sa nu il alegi prea luminos, deoarece poate crea un efect invers.

 

Pasul 5: Pudra

 

Alege o pulbere luminoasa. Uita de versiuni vechi mate, nu te vor avantaja. Noile pudre translucide iti for oferi luminozitatea si stralucirea de care ai nevoie. Daca o vei aplica corespunzator, tenul tau va fi gata pentru o zi minunata in care tu sa arati fabulos.  

 

Asadar, alege fondul de ten corespunzator, aplica-l corect si finalizeaza procesul cu o pudra translucida. Acesti pasi simpli vor face diferenta intre un machiaj obisnuit si unul corect, care sa iti ofere stralucirea de care ai nevoie. Intra in magazinul nostru si vei gasi toate produsele si accesoriile de care ai nevoie pentru un machiaj corespunzator si bine realizat.


 

Share with friends!

Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Fond de ten pudra HD Flawless Absolute New York

Fond de ten pudra HD Flawless Absolute New York

41 LEI

Fond de ten Flawless Finish e.l.f.

Fond de ten Flawless Finish e.l.f.

51 LEI

Fond de ten pudra HD Flawless Absolute New York

Fond de ten pudra HD Flawless Absolute New York

41 LEI

GIVE FEEDBACK