8 Martie pentru mame si toate femeile

8 Martie pentru mame si toate femeile
VINERI , MARTIE , 2015

8 martie 8 Martie este ziua femeilor de pretutindeni. In unele tari este chiar o sarbatoare oficiala. Inca de la emanciparea femeilor, acest sex mai slab a fost respectat asa cum se cuvine. Insa pentru toti anii in care au trebuit sa sufere din pricina discriminarilor de orice fel, acum le sarbatorim si le acordam mai multa atentie ca oricand. Ba chiar le oferim cadouri in semn de scuza. 

La noi in tara, aceasta sarbatoare s-a incetatenit ca Ziua Mamei, pentru ca inca din perioada comunismului era ziua in care copiii se straduiau sa faca la scoala, impreuna cu invatatoarea sau profesorii, fel de fel de atentii pe care sa le duca acasa mamelor, bunicilor, dar se faceau cadouri si invatatoarelor si educatoarelor.

De la o anumita varsta, nu mai putem sa facem cadouri mamelor din desene cu fluturasi si floricele. Incepem sa ne gandim la ce ne-ar face noua placere sa primim, si primul gand la cadoul cel mai bun este unul care sa fie specific pentru feminitate, pentru frumusete. Asa ca tot la dragele noastre cosmetice ne indreptam atentia. De ce? Pentru acestea sunt cele care fac femeile sa arate si mai bine si sa isi scoata in evidenta ochii seducatori, tenul catifelat sau buzele savuroase.

reduceri 8 martie

Asa ca tot ce trebuie sa stiti acum este ca v-am pregatit o super oferta incepand de azi si pana pe 8 martie, in care beneficiati de reduceri de 25% la toate produsele din magazin. Asa ca profitati de ocazie si veti putea face cadouri foarte placute pentru femeile din viata voastra. Totodata, voi, femeile, puteti sa considerati aceasta un cadou din partea noastra si sa va bucurati de el cat mai bine.

Share with friends!

Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Lac de unghii You Are Cosmetics

Lac de unghii You Are Cosmetics

6 LEI

Lac de unghii You Are Cosmetics

Lac de unghii You Are Cosmetics

6 LEI

Lac de unghii You Are Cosmetics

Lac de unghii You Are Cosmetics

6 LEI

GIVE FEEDBACK