Cele mai bine vandute produse e.l.f. din luna mai in Romania

Cele mai bine vandute produse e.l.f. din luna mai in Romania
LUNI , IUNIE , 2015

Intai de toate, vrem sa stiti ca pentru noi este o bucurie fiecare client nou si fiecare comanda noua. Suntem recunoscatori pentru ca veniti in numar tot mai mare in magazinul nostru si ca va intoarceti pentru produse noi si pentru promotiile cu care v-am obisnuit. 

Dupa o analiza amanuntita asupra vanzarilor si productivitatii produselor am ajuns la o concluzie pe care vrem sa o impartasim cu voi, dar nu inainte de a va multumi pentru tot sprijinul acordat si pentru increderea pe care ne-o acordati noua si produselor pe care vi le oferim cu atata drag. 

Iata podiumul:

Asa cum clar se vede, cel mai indragit produs, dupa numarul de unitati vandute, este rujul e.l.f. Essential. Indiferent de nuanta, acest produs este cel mai cumparat de catre toti clientii nostri si unul dintre cele mai indragite. Unul dintre principalele motive este nivelul calitativ foarte ridicat in comparatie cu pretul foarte scazut. Este un semn ca rujul a ramas unul dintre cele mai folosite cosmetice de catre femei.

Pe treapta a doua a podiumului se afla, spre uimirea noastra, este primerul e.l.f. Essential pentru ochi. Spunem "spre uimirea noastra" pentru ca ne bucuram ca femeile din Romania au inteles cat este de important sa respecte pasii si in machiere, pentru a avea rezultate exceptionale de fiecare data. Acest primer este surpriza cea mai placuta de pe podium.

Nu in ultimul rand, pe locul al treilea, sunt genele false e.l.f. Essential care au un aspect natural si care nu ies in evidenta in mod excesiv. Pentru toate acele femei care nu au genele lungi pe care oricine si le doreste, aceste gene false sunt solutia cea mai buna si cu aspectul cel mai natural.

Fiecare dintre aceste produse le gasiti la oferta pana pe 2 iunie!

O alta surpriza este faptul ca toate produsele sunt din gama Essential, care ofera produse profesionale la preturi imbatabile. Toate femeile care le-au incercat sunt convinse de faptul ca raportul calitate/pret este unul foarte bun in ceea ce priveste produsele e.l.f., iar asta inseamna ca ne-am atins scopul de a face aceste produse cunoscute in Romania si de a convinge toti utilizatorii ca oferim ceea ce promitem.

Share with friends!

Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Ruj de buze mat You Are Cosmetics

Ruj de buze mat You Are Cosmetics

16 LEI

Paleta Bronzer e.l.f.

Paleta Bronzer e.l.f.

54 LEI

Burete pentru iluminare & blenduire

Burete pentru iluminare & blenduire

54 LEI

GIVE FEEDBACK