Conturarea fetei, 4 pasi pentru un machiaj perfect

Conturarea fetei, 4 pasi pentru un machiaj perfect
JOI , APRILIE , 2016

 

Machiajul este important pentru fiecare dintre noi si mereu vom cauta acele produse si tehnici care sa ne ascunda imperfectiunile si sa ne scoata in evidenta anumite trasaturi. Acum, o noua tehnica - si anume conturarea fetei - este ultimul trend in materie de machiaj, iar daca stii cum sa il realizezi vei reusi sa iti scoti in evidenta cele mai frumoase trasaturi.  

 

Aceasta tehnica se refera la conturarea fetei ca fiind o modalitate de a sculpta fata pentru a reda umbrele naturale si pentru a crea lumina.

La ce se refera acest concept de conturare al fetei si care sunt pasii pentru a-l realiza corect?

Ai nevoie de un fond de ten bun, pudra, bronzer, highlighter, un blush si pensule speciale. Nu ai nevoie de foarte multe produse, este o tehnica simpla trebuie doar sa respecti anumiti pasi, dar sa vedem ce inseamna fiecare, si care sunt pasii:

 

Principiile de baza

 

  • Countouring. Acest concept se refera la crearea de umbre in anumite zone ale fetei, cu ajutorul unui produs mai inchis decat tenul.

 

  • Highlighting. Acest pas reprezinta iluminarea unei zone a fetei cu ajutorul unui produs mai deschis cu 2 nuante decat tenul.

 

  • Aplicarea blushului. Acesta este folosit pentru accentuarea pometilor.

 

  • Bronzing. Este procesul prin care cream aspectul de ten bronzat.

 

Dupa ce ai tenul pregatit poti incepe procesul de conturare

 

  1. Pentru conturarea fetei vei avea in vedere zone precum exteriorul tamplelor, partea inferioara a pometilor, linia maxilarului si conturul nasului.

  2. Pentru iluminare vei viza triunghiul din jurului ochilor, podul nasului, mijlocul fruntii si barbia.

  3. Blending. Dupa ce ai aplicat toate produsele, acestea se vor uniformiza, fara a lasa dungi nedorite astfel incat zonele de iluminare si umbrele sa fie evidentiate corect si natural

  4. Evidentiere.  Cu ajutorul unui bronzer se va trasa si se vor accentua zonele mai sus amintite, iar cu ajutorul unui blush vei scoate in evidenta pometii, pentru a da acel aspect de roseata in obraji.

Daca ai respectat aceste reguli si ai conturat corespunzator,  machiajul fetei va avea un aspect natural si iti va scoate in evidenta cele mai frumoase trasaturi.

 
Share with friends!

Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Bronzer You Are Cosmetics

Bronzer You Are Cosmetics

6 LEI

Iluminator & Bronzer e.l.f.

Iluminator & Bronzer e.l.f.

36 LEI

Paleta pentru contur You Are Cosmetics

Paleta pentru contur You Are Cosmetics

47 LEI

GIVE FEEDBACK