Despre gama e.l.f Essential - un lux accesibil

Despre gama e.l.f Essential - un lux accesibil
LUNI , APRILIE , 2015

Dupa cum stiti produsele noastre se impart in trei game: Studio, Mineral si Essential. Prima gama este destinata makeup artistilor dar si persoanelor care pot sa realizeze machiaje profesioniste si stiu sa foloseasca instrumente mai complexe de machiaj, e.l.f. Mineral este gama ce contine doar cosmetice naturale, realizate din ingrediente culese din natura. A mai ramas sa va prezentam gama e.l.f. Essential, pe care ne place sa o numim un “lux accesibil”.

 

Despre e.l.f Essential

Gama de produse cosmetice e.l.f. Essential a fost creata pentru realizarea machiajului zilnic. Aceste produse sunt accesibile oricui, atat ca pret, cat si ca formula de prezentare. Produsele sunt printre cele mai folosite in machiaj si oricine stie sa le foloseasca; astfel, machiajul trebuie sa fie la indemana oricui.

In ziua de azi orice femeie trebuie sa stie cum sa se ingrijeasca si cum sa aplice niste produse de makeup de baza: un fond de ten, primer, putina mascara si eventual un fard de pleoape. Interactiunea zilnica cu multi oameni la serviciu, pe strada dar si acasa ne impune sa fim prezentabile si sa inlaturam urmele de oboseala sau semnele care ne tradeaza varsta. In acest scop am creat e.l.f. Essential - pentru ca oricarei femei sa ii fie usor sa isi realizeze acasa un machiaj de baza, simplu, dar foarte util. Nu ne permitem sa mergem zilnic la cosmetica si nici nu trebuie - produsele e.l.f. Essential te vor ajuta sa iti realizezi machiajul dorit acasa.

Iata ce articole vei gasi in gama noastra de baza:

 

  • pentru machiajul ochilor gasesti o multime de pensule, bureti si accesorii de ajutor in aplicarea fardurilor dar si farduri de ochi in culori minunate. Tot aici te asteapta creioane si tusuri de ochi, pentru conturarea si punerea in evidenta a ochilor.

  • pentru buze gasesti in gama e.l.f. Essential diverse nuante de ruj si luciuri de buze care vor aduce putina stralucire pe buzele tale dar si pensule pentru aplicare.

  • produsele pentru fata sunt destinate unui machiaj rapid si fara cusur. Gasesti aici pudre de fata si bronzere, corectoare si accesorii pentru aplicarea lor.

  • pentru unghii gama e.l.f. Essential ti-a pregatit oja in diverse culori precum si numeroase accesorii pentru ingrijirea unghiilor.

  • aceasta gama iti mai ofera si kituri intregi de produse pentru un makeup usor de realizat. Asa este kit-ul “get the look” ce contine 10 produse din aceasta gama, produse care te vor ajuta sa iti realizezi machiajul dorit.

e.l.f Essential este o gama creata pentru femeile care stiu sa se ingrijeasca acasa, care pot sa realizeze un machiaj de baza si o fac in fiecare zi. Fetelor, bucurati-va de preturile mici; dupa cum ziceam, prin e.l.f. Essential va oferim un lux accesibil! :)

Share with friends!

Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Ruj de buze crema Velvet Lippie Absolute New York

Ruj de buze crema Velvet Lippie Absolute New York

25 LEI

Gene false Cabaret You Are Cosmetics

Gene false Cabaret You Are Cosmetics

11 LEI

Anticearcan & iluminator e.l.f.

Anticearcan & iluminator e.l.f.

27 LEI

GIVE FEEDBACK