Fifty Shades of e.l.f. - Be sexy for your man!

Fifty Shades of e.l.f. - Be sexy for your man!
SAMBATA , FEBRUARIE , 2015

 

 

 

Fetelor, martie e luna noastra! Pornim in forta cu reduceri incendiare de -35% la toate produsele de pe site. Profitati de mega oferta si completati-va trusa de machiaj cu tot ce aveti nevoie pentru noul sezon. Aranjate si frumoase, asa trebuie sa intampinati primavara!

 Promotia Fifty Shades of e.l.f. se adreseaza tuturor femeilor care vor sa adauge un element mai inedit in obiceiurile lor de machiaj. Cu oferta aceasta de pret oricine isi va permite sa incerce produsele cosmetice mult visate si sa iasa in evidenta.

 In luna martie veti primi multe cadouri. Barbatii din viata voastra va vor rasfata, isi vor arata aprecierea prin mici cadouri si surprize. Iar voi, fetelor, trebuie sa aratati impecabil! Sa fiti sexy pentru iubitii sau sotii vostri. Iar cu aceasta mega-promotie veti putea sa alegeti orice produs cosmetic doriti la un pret cu 35% mai mic. Suna bine, nu-i asa?

 Promotia dureaza pana in data de 3 martie, la toate produsele din magazin si la comenzi de orice suma. Asadar, acum ai toate motivele pentru ca sa stralucesti in luna Martie - profita de oferta!

 

 Ramai pe aproape, promotiile abia incep! Luna aceasta e.l.f. te rasfata!

 

 

Share with friends!

Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Paleta de blush si bronzer You Are Cosmetics

Paleta de blush si bronzer You Are Cosmetics

32 LEI

Pensula pentru blending BEAUTIFULLY PRECISE AIRBRUSH BLENDER

Pensula pentru blending BEAUTIFULLY PRECISE AIRBRUSH BLENDER

91 LEI

Primer mineral pentru fata e.l.f.

Primer mineral pentru fata e.l.f.

54 LEI

GIVE FEEDBACK