Folosesti fond de ten cand ai acnee?

Folosesti fond de ten cand ai acnee?
LUNI , IANUARIE , 2015

 

Atunci cand suferi de acnee ai face orice ca sa scapi de ea. Fie ca este vorba despre tratamente, unele mai scumpe, altele pe o perioada foarte lunga, fie ca este vorba despre acoperirea urmelor cu tot ce ne sta la indemana. Si stim cu totii ca nu e asa de usor sa scapi de ea. De obicei cea mai eficienta solutie este ultima pe care o incercam, ca sa respectam si legile lui Murphy.

 

Partea cea mai rea este ca putem avea acnee la orice varsta, uneori indiferent de mediul in care traim. Cauzele pot fi multiple si foarte variate. Asa ca nu este cazul sa dati vina doar pe voi, pe tenul vostru si pe diferite motive. Chiar daca sunt doar cateva eruptii, acneea este suparatoare indiferent de varsta.

 

fond de ten antiacneicLa intrebarea cruciala la care vrem sa raspundem azi, cei mai multi ar spune ca nu. Tenul are tendinta de a se incarca de la cele mai multe tipuri de fond de ten, asa ca nu este prea indicat sa abuzam de ele, mai ales cand avem acnee. Porii sunt infundati de fond de ten, necuratati corespunzator, incorporeaza si resturi de mizerie, iar atunci pot dezvolta acele eruptii neplacute si purulente. Pe langa faptul ca sunt inestetice, de multe ori sunt si dureroase, asa ca nimeni nu si le doreste.

 

Cu toate acestea, am dezvoltat un mod prin care va puteti bucura de aspectul placut al fondului de ten pe fata, fara sa va mai faceti griji pentru acneea suparatoare. Avem disponibil pentru voi un fond de ten care incorporeaza un tratament impotriva acneii, care va va ajuta atat sa aratati foarte bine, cat si sa scapati de acneea nedorita. Tot ce trebuie sa faceti este sa va alegeti nuanta cea mai potrivita pentru voi si sigur veti reusi sa oferiti tenului solutia de care are atata nevoie.


 

Share with friends!

Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)BB Cream SPF 20 e.l.f.

BB Cream SPF 20 e.l.f.

54 LEI

Fond de ten Essentiel You Are Cosmetics

Fond de ten Essentiel You Are Cosmetics

6 LEI

BB Cream SPF 20 e.l.f.

BB Cream SPF 20 e.l.f.

54 LEI

GIVE FEEDBACK