Fondul de ten mineral, l-ai incercat?

Fondul de ten mineral, l-ai incercat?
LUNI , IUNIE , 2015

Machiajul joaca un rol important in imaginea femeii din zilele noastre, de aceea este important cum il realizam. Cu ajutorul unui machiaj bine facut, dar si a unor produse de calitate, reusim sa ne evidentiem atuurile si sa ne ascundem imperfectiunile.

Produsele minerale pentru make-up au inceput sa devina cat mai populare si apreciate. Sunt vazute ca o alternativa mai prietenoasa pentru ten in defavoarea cosmeticelor traditionale. Ascund imprfectiuniile fara sa dauneze pielii si sunt mult mai putin iritante. Machiajul mineral reprezinta o  varianta de make-up preferata datorita compozitiei usoare care se adapteaza perfect oricarui tip de ten . Aceste produse nu contin alcool, parfum, coloranti sau conservanti motiv pentru care sunt recomandate persoanelor cu tenul sensibil.fonde de ten mineral

 

                Fondul de ten mineral este o solutie perfecta pentru un machiaj cat mai natural. Intrucat acestea au in compozitia lor doar ingrediente minerale, in general se gasesc sub forma de pudra. Sunt mai fine, mai delicate si lasa pielea sa respire si sa functioneze normal.

 

Avantajul acestui tip de fond de ten este ca are o putere mare de acoperire a imperfectiunilor si da un aspect neted al feteii. De altfel, acest tip de produs ofera stalucire tenului gras, matur, predispus la acnee sau post acenee. Nu incarca tenul si camufleaza perfect. Particulele stralicitoare si pigmentii minerali vor masca imperfectiunile si liniile ridurilor, oferind un aspect luminos, sanatos si tineresc tenului tau.

 

In ceea ce priveste modalitatea de aplicare a acestui tip de fond de ten se pot folosi doua metode. O varianta de aplicare optima, si cea mai cunoscuta, se realizeaza cu pensula de machiaj, uscata. Se pune o cantitate mica de praf in capac, se roteste pensula in fondul de ten din capac, se scutura usor pesula deaspura capacului pentru a inlatura excesul, iar apoi cu miscari circulare se aplica pe ten.

 

Cealata varianta de aplicare se realizeaza cu pensula umeda. E important sa nu tii pensula sub jetul de apa, ci doar sa o umezesti usor astfel incat pesula sa aiba pe varful periilor putina umezeala. Se roteste pensula umeda in fondul de ten din capac sau de la alta suprafata si se aplica.

 

Ca sa obtii un machiaj cat mai natural si impecabil iti recomandam sa folosesti un fond de ten mineral. Efectul aplicarii unui astfel de produs va fi spactaculos. Va oferi tenului tau stalucire si prospetime. Daca te-am convins, da-le o sansa si incearca fondul de ten mineral din gama noastra el.l.f.

 

Share with friends!

Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Fond de ten Zero Defecte You Are Cosmetics

Fond de ten Zero Defecte You Are Cosmetics

26 LEI

Fond de ten lichid You Are Cosmetics

Fond de ten lichid You Are Cosmetics

26 LEI

Fond de ten e.l.f.

Fond de ten e.l.f.

54 LEI

GIVE FEEDBACK