Gama e.l.f. Studio - fii makeup artist la tine acasa!

Gama e.l.f. Studio - fii makeup artist la tine acasa!
VINERI , IANUARIE , 2015

 

Clientele noastre stiu despre cele trei game e.l.f si anume: Essential, Mineral si Studio si odata ce ajung pe site stiu ce gama sa acceseze si ce sa cumpere. Este simplu: Essential este o gama accesibila pentru oricine, gama de produse folosite pentru machiajul zilnic, de zi sau de seara; mineral este o gama de produse realizate din ingrediente naturale, minerale, create special pentru clientele noastre care isi doresc produse de calitate pentru obtinerea unui machiaj natural. Iar gama Studio contine produse profesionale, folosite de makeup artisti, create special pentru obtinerea machiajelor mai deosebite.

 

Despre aceasta gama din urma vom vorbi mai pe larg in randurile ce urmeaza - vedeti aici produsele makeup Studio.

 

Despre gama e.l.f. Studio

 

Aceasta linie de produse contine articole Ulta-Luxe de calitate, capabile sa realizeze cele mai sofisticate tipuri de machiaje. Gama Studio a rezultat din dorinta noastra de a oferi oricui posibilitatea realizarii de machiaje profesioniste in confortul locuintei proprii. O mana iscusita trebuie sa isi permita sa isi cumpere produse de calitate si usor de utilizat si de aceea noi am facut produsele cat mai accesibile pentru oricine.

 

Iata ce tipuri de produse de afla in gama e.l.f. Studio:

 

  • pentru ochi va puteti bucura de o multime de palete de farduri divers colorate, creioane si tusuri, mascara, pensule cu diferite functii precum si numeroase accesorii care va vor face procesul de machiere mai usor.

  • pentru buze e.l.f. va ofera rujuri si balsame de buze, creioane pentru contur precum si tratamente de exfloriere pentru buze.

  • pentru fata va puteti bucura de numeroase tipuri de fond de ten, pudra de fata, blush, precum si de diverse palete de farduri.

  • gama e.l.f. Studio de pensule profesionale contine zeci de pensule deosebite, perfecte pentru obtinerea unui look de vedeta.

  • kituri, seturi complexe de produse de machiaj de calitate, la preturi accesibile.

  • accesorii care vin in completarea trusei voastre de machiaj: servetele demachiante, clestisori pentru gene, bureti si multe altele.

 

Gama makeup Studio sta la dispozitia tuturor celor care vor sa incerce sa realizeze machiaje mai deosebite, care vor sa urmeze sfaturile unor makeup artisti celebri - acum aveti la dispozitie o gama de produse de calitate, cu ajutorul carora machiajul va fi un succes.

 

Share with friends!

Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Creion de sprancene Instant Lift e.l.f.

Creion de sprancene Instant Lift e.l.f.

20 LEI

Paleta crema pentru contur You Are Cosmetics

Paleta crema pentru contur You Are Cosmetics

32 LEI

Fard de obraz You Are Cosmetics

Fard de obraz You Are Cosmetics

16 LEI

GIVE FEEDBACK