Gene alungite si privire patruzatoare doar la un rimel distanta

Gene alungite si privire patruzatoare doar la un rimel distanta
VINERI , FEBRUARIE , 2016

Rimelul este secretul fiecarei femei care doreste sa isi accentueze si sa isi scoata in evidenta ochii. Indiferent ca optezi pentru un machiaj mai strident sau unul extrem de simplu, rimelul pentru alungire va fi intodeauna aliatul tau, mai ales daca mama natura te-a inzestrat cu niste gene scurte si subtiri.

Pentru a crea acea iluzie de de profunzime, tehnica cea mai intalnita e aceea de a aplica un eyeliner si apoi un rimel. Daca vrei doar ca genele tale sa iasa in evidenta, aplica un mascara pentru alungire, iar cu un produs de makeup de buna calitate, vei face minuni cu genele tale.

 

 

In general femeile nu sunt multumite de genele lor, multe din ele avandu-le mici si scurte. Pentru ele, principalul scop este acela de a gasi rimeul suprem care sa le ofere posibilitatea de a-si defini cat mai bine genele, dar si de a le alungi.

 

Mascara este un produs foarte cautat si iubit de toate femeile din lumea asta. Cu atat de multe optiuni, cateodata poate fi dificil sa gasesti ingredientul perfect si sa combini acelele elemente care se potrivesc tipului tau de gene. In general folosim rimelul pentru alungire, volum si curbare, acestea fiind de obicei criteriile dupa care il alegem.

 

Tu stii cum sa iti alegi rimelul daca iti doresti un efect de alungire ale genelor tale?

 

Alungire: Peria face diferenta

 

Cand iti alegi rimelul, cel mai important criteriu il reprezinta periuta. La o privire mai atenta putem observa ca grosimea si aspectul periutei difera de la un rimel la altul. In acest fel spatiul si lunginea dintre perisorii rimelului determina rezultatul final.

 

Asadar, daca iti doresti un rimel de alungire trebuie sa te orientezi spre o periuta cu peri rari si scurti. Un astfel de produs este potrivit pentru persoanele care au genele subtiri si scurte care isi doresc sa creeze un efect de alungire. Periile rimelului pentru alungire, sunt mici, si au rolul de a separa genele si a crea un efect de alungire. Daca iti doresti mai multa profunzime, poti sa il aplici de doua ori, insa trebuie sa stii ca acest rimel nu creeaza volum, oricat de mult ai incerca.

 

Daca ai ales unul potrivit si l-ai aplicat corect, rimelul pentru alungire va fi prietenul tau pe viata!


 

Share with friends!

Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Lac de unghii You Are Cosmetics

Lac de unghii You Are Cosmetics

6 LEI

Fond de ten pudra HD Flawless Absolute New York

Fond de ten pudra HD Flawless Absolute New York

41 LEI

Creion de ochi waterproof Absolute New York

Creion de ochi waterproof Absolute New York

29 LEI

GIVE FEEDBACK