Luna iubirii si provocarile cadourilor pentru o femeie

Luna iubirii si provocarile cadourilor pentru o femeie
VINERI , FEBRUARIE , 2015

 valentines si dragobete

Fie ca vrem sau nu, aceasta este luna iubirii. Cu Valentines Day pe 14 si cu Dragobetele pe 24, este o luna care sarbatoreste din plin iubirea, in orice stil va doriti. Daca Valentines Day este originara de acolo de unde venim si noi si este legata de un sfant, Dragobetele este pur romaneasca si se leaga de fiul Dochiei cea cu 7 cojoace, care intruchipeaza un zeu dacic. 

Putem spune ca sfantul Valentin este, sau a devenit, o sarbatoare mai moderna, cu multe simboluri ale iubirii foarte proeminente, mii de inimioare si flori sangerii. Pe cand Dragobetele ne duce mai mult cu gandul la traditii, la originile noastre, iar culorile nu sunt atat de vibrante si de patrunzatoare. 

S-au iscat adevarate dezbateri pe tema alegerii unei sarbatori sau a alteia. Sunt cei care nu baga in seama Dragobetele, iar altii care condamna Valentines Day pentru ca este mai comerciala. Noi spunem ca este mai bine sa le avem pe ambele. Fiecare are frumusetea ei si fiecare ne face sa ne simtim speciali pentru persoana iubita.

Pentru a va arata iubirea pentru femeia de langa voi, domnilor, ar trebui sa va prezentati, de fiecare data, cu cate un cadou simbolic, dar care sa ii vina ca o manusa. Iar cum orice femeie are mereu nevoie de cosmetice si produse de machiaj, suntem siguri ca orice ati alege din lista de cadouri pe care am pregatit-o, nu veti da gres. Asa ca indrazniti. Cu cat mai multe culori, cu atat mai multe sanse sa o nimeriti pe cea care trebuie si cu atat mai mare bucuria pentru femeia iubita.

Share with friends!

Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Paleta de blush si bronzer You Are Cosmetics

Paleta de blush si bronzer You Are Cosmetics

16 LEI

Lac de unghii You Are Cosmetics

Lac de unghii You Are Cosmetics

6 LEI

Perie pentru descurcat parul Absolute New York

Perie pentru descurcat parul Absolute New York

50 LEI / 25 LEI

GIVE FEEDBACK