O manichiura perfecta incepe cu accesoriile pentru unghii

O manichiura perfecta incepe cu accesoriile pentru unghii
MARTI , AUGUST , 2015

Uita de toate acele articole care iti spun care sunt pasii care trebuie urmati pentru o maniciura perfecta. Chiar daca sunt niste articole bine realizate, cu sfaturi numai bune de urmat, niciodata ele nu iti vor spune despre accesoriile de unghii de care ai nevoie pentru a realiza o manichiura ca la carte.

Majoritatea articolelor iti vor spune ca ai nevoie de oja, de o baza, de acetona, betisoare pentru a indeparta lacul de pe marginea unghiilor, cum sa dai forma unghiilor, dar cu toate acestea, manichiura ta nu va arata perfect daca nu ai ustensilele potrivite pentru asa ceva.

 

Asadar pentru o manichiura perfecta ai nevoie de urmatoarele accesorii pentru unghii.

 

Pila. In primul rand ai nevoie de o trusa care sa contina neaparat o pila. Acestea sunt elementele esentiale pentru a da forma unghiilor tale. Si totusi nu este suficient sa ai doar o pila, ci o sa ai nevoie de mai multe modele. Exista pile din carton cu patru sau mai multe straturi si niveluri de pilire. Mai sunt cele din metal care sunt indicate pentru a da o forma robusta unghiilor tale. Pentru netezire si pentru a nivela suprafata unghiilor ai nevoie de o pila fina.

Forfecuta. O ingrijire corezpunzatoare a unghiilor inainte de a-ti face manichiura, pe langa a da forma unghiilor, inseamna si curatare. Forfecuta de unghii este un element esential, deoarece cu ajutorul ei iti pot indeparta cuticulele.

Unghiera. Nu trebuie sa lipseasca din trusa atunci cand vrei sa iti reduci lungimea unghiilor, sau pentru a scoate colturile.

 

Crema pentru cuticule. Pentru pielita de langa unghii, atat de detestata, poti folosi o crema pentru cuticule care va da rezultate dupa o utilizare mai indelungata. Daca optezi pentru aceasta varianta, atunci crema pentru cuticule nu trebuie sa lipseasca din trusa ta de unghii. De exemplu o crema hidratanta trebuie folosita in mod constant pentru a da rezultatele asteptate.

 

Baghete pentru cuticule. O alta varianta de a scapa de cuticule e sa le impingi. Pentru asta poti folosi niste baghete care imping cuticulele si curata unghiile. Acesta metoda este recomandata pentru a scapa de ele.

 

Separator pentru unghii. Atunci cand doresti sa ai o manichiura perfecta pentru unghiile de la picioare, cea mai usoara metoda e sa folosesti separatoare pentru unghii. Acestea te vor ajuta sa iti pastrezi intact lacul de pe unghii pana se usuca.

Acum ca te-ai asigurat ca ai in trusa toate acele accesorii pentru unghii, poti trece la urmatorul pas pentru a avea o manichiura perfecta. Ai grija sa ai lacuri, acetona sau discuri cu solutie pentru indepartarea lacului, rabdare si indemanare. Accesoriile pentru unghii le gasesti la noi pe site, iar apoi poti trece la aplicarea sfaturilor despre manichiura si pasii care trebuie urmati pentru a iesi perfect.

 
Share with friends!

Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Lac de unghii You Are Cosmetics

Lac de unghii You Are Cosmetics

6 LEI

Lac de unghii You Are Cosmetics

Lac de unghii You Are Cosmetics

6 LEI

Lac de unghii You Are Cosmetics

Lac de unghii You Are Cosmetics

6 LEI

GIVE FEEDBACK