Sprancene - asa nu!

Sprancene - asa nu!
MARTI , SEPTEMBRIE , 2015

Sprancene - asa nu!

 

gallery_big_bleached-eyebrows.jpg

Cunoasteti cu siguranta acele fete si femei care aleg fel si fel de forme pentru sprancene care nu le avantajeaza. Pe langa asta, acele forme nu ar avantaja pe nimeni deoarece sunt foarte inestetice si gresite. Sprancenele trebuie pensate frumos, apoi machiate cu un anume fard sau cu mascara pentru sprancene de calitate.

Fie ca sunt blonde, satene sau brunete, sprancenele nu trebuie sa fie nici prea groase, nici prea subtiri, si trebuie sa se potriveasca fetei fiecareia. In continuare va prezentam niste imagini cu modele de sprancene pe care trebuie sa le evitati.

 

  1. 1. Sprancene suparatef2466c65e767a01412f9307f48092513.jpg

Nu stiu daca este o gluma sau nu, insa aceste sprancene starnesc rasul. Dau impresia de o expresie a fetei trista si nemultumita. Ciudat, pentru ca in rest, machiajul nu este dezastruos. Incercati sa evitati acest model. Daca nu va pricepeti, apelati la o cosmeticiana care sa penseze bine sau macar decent. In nici un caz nu parasiti casa daca din greseala v-ati pensat asa!


 

 

 

 

2. Sprancene prea subtiri

Oricine are putin simt al esteticului poate observa ca aceste sprancene sunt mult prea subtiri. Pe langa asta, sunt trasate cu creionul si sunt prea apropiate. Este de evitat acest tip de sprancene si este exclus sa il folositi deoarcene nu i se potriveste nimanui. Adoptati un stil mai simplu si mai natural iar astfel privirea va fi una mai calda.


 

 

 

 

 

 

maxresdefault1-770x470.jpg

 

3. Sprancene prea groase

Da, sprancenele groase sunt acum in trend si orice fata si le doreste, insa ce este mult strica. Daca mama natura va inzestreaza cu sprancene bogate, totusi nu strica o vizita la un salon; mai ales pentru ca din acest tip de sprancene poate sa iasa o capodopera iar cosmeticiana va poate oferi forma la care visati si pe care o doriti.

 

Acum ca v-ati amuzat putin de aceste fotografii, este timpul sa le aratati si altor femei si impreuna sa combateti acest trend care se practica chiar si in 2015. Ne aducem aminte de anii 2000, de moda de pe atunci, de blondul deschis al femeilor, si de sprancenele super arcuite si subtiri, cat mai negre. Este cazul sa le lasam deoparte, totusi. Stilizati-va sprancenele cu gust!

 
Share with friends!

Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Paleta de farduri Pink You Are Cosmetics

Paleta de farduri Pink You Are Cosmetics

42 LEI

Creion de ochi Kohl You Are Cosmetics

Creion de ochi Kohl You Are Cosmetics

6 LEI

Paleta de farduri mate You Are Cosmetics

Paleta de farduri mate You Are Cosmetics

47 LEI

GIVE FEEDBACK