Top 3 pensule indispensabile

Top 3 pensule indispensabile
MIERCURI , IANUARIE , 2015

 Pensulele sunt controversate, privite cu admiratie sau cu teama de catre unele persoane, iar de altele cu determinare. Sunt persoane care le folosesc in mod constant si sunt cele care nu le folosesc si nu reusesc sa obtina machiajul perfect. Haideti sa vedem care sunt cele 3 pensule care nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj.

Este greu sa ne limitam la doar 3 pensule de care are nevoie orice femeie, dar vom incerca sa alegem cate una pentru fiecare parte a machiajului. Nu vrem sa va incarcam prea mult din prima, asa ca vorbim doar despre 3 pensule absolut esentiale pentru voi. Insa inainte sa incepem va aducem aminte de infograficul pe care l-am alcatuit pentru voi anul trecut, in care aveti informatii si despre un numar mai mare de pensule, mai speciale.
 

pensula pentru fond de ten1. Pensula pentru fond de ten

Aceasta este prima pensula de care aveti nevoie in realizarea unui machiaj pentru ca baza de machiaj si fondul de ten sunt primele care le puneti pe fata, dupa crema, si pentru care aveti nevoie de o pensula. Aceasta va asigura ca aplicarea fondului de ten este una riguroasa, fara sa ramana mai apoi urme si pori neacoperiti. Fiind din gama Studio, puteti sa fiti siguri ca aveti parte de o pensula profesionala, iar unghiul sub care este taiata ajuta la aplicarea fondului de ten in zonele mai greu accesibile. 

 

pensula pentru fata2. Pensula pentru contur

Pentru un machiaj al fetei desavarsit, dar si pentru un machiaj nude cum se poarta acum de catre toate vedetele, recomadam pensula pentru fata pe care o aveti in imaginea alaturata. Asa cum probabil stiti, conturarea fetei ne ajuta sa ajungem la o forma a fetei ideale, cea ovala, prin umbrirea zonelor care nu se doreste sa fie vizibile. Aceasta pensula este perfecta pentru asa ceva, dar, la fel de bine, aplica si un strat de blush foarte bine.

 

 

 

pensula pentru fard de ochi3. Pensula pentru aplicarea fardului de ochi

Ori de cate ori va aplicati fard de ochi ganditi-va ca fara o astfel de pensula nu veti reusi sa obtineti acel aspect perfect pe care il doriti. Bineinteles, pentru ochi sunt o multime de alte pensule, insa aceasta este absolut necesara si fara ea veti fi mereu dezamagita de machiajul ochilor pe care il veti obtine. Cu ea se poate aplica fardul, se poate intinde si se poate pierde foarte frumos culoarea, oentru ca nu este o pensula perfect compacta. Asa ca trebuie sa cumparati neaparat o astfel de pensula daca obisnuiti sa aplicati fard de ochi.

Share with friends!

Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Pensula pentru definire You Are Cosmetics

Pensula pentru definire You Are Cosmetics

6 LEI

Pensula pentru blending You Are Cosmetics

Pensula pentru blending You Are Cosmetics

16 LEI

Pensula retractabila pentru buze Nicka K

Pensula retractabila pentru buze Nicka K

29 LEI

GIVE FEEDBACK