DESPRE NOI

In zilele noastre, frumusetea si sanatatea merg mana in mana – este o abordare holistica care plaseaza sanatatea si sentimentul de bine in centrul a ceea ce inseamna sa fii cu adevarat frumoasa. Frumusetea vine odata cu sentimentul de bine, este increderea in sine care transcende din interior spre exterior, fiind perceputa sub forma atractiei, a farmecului personal.

Noi, cei care reprezentam e.l.f., consideram ca tehnologia inovativa, ingredientele de calitate si sistemul de livrare extraordinar nu ar trebui sa se limiteze doar la brandurile de prestigiu din domeniu. Fiecarei femei trebuie sa i se ofere oportunitatea de a participa la inovatie, fara a-si sacrifica insa bugetul. Cosmeticele noastre sunt create pentru a imbunatati si a accentua trasaturile fiecareia, nu pentru a le ascunde.

Lansata indrumarea celebrului make-up profesionist Scott-Vincent Borba, e.l.f. este o noua si revolutionara companie care activeaza in domeniul frumusetii, capabila sa iti ofere o linie de cosmetice care netezeste, hidrateaza si ilumineaza tenul, fara sa simti acest lucru in buget.

Suntem adesea intrebati cum de putem oferi clientelor noastre produse atat de minunate la un pret atat de mic. Putem sa facem acest lucru dezvoltand o linie de cosmetice de calitate si furnizand servicii la cele mai inalte standarde, dar folosind in principal internetul pentru publicitate, in locul altor modalitati media mult mai scumpe, folosind ingredientele cele mai bune la preturi competitive si prioritizandu-ne produsele, in loc sa ne focusam pe ambalaje scumpe, in acest fel e.l.f. putand sa va ofere intotdeauna caliate si valoare.

e.l.f. este un fenomen revolutionar in industria frumusetii, facand ca, prin abordarea sa unica, femeile sa treaca de la brandurile mult mai scumpe la brandul nostru.

 

GIVE FEEDBACK