X
Comanda ACUM si beneficiezi de REDUCERE 25% la toate produsele e.l.f.!
elf Cosmetics
INTREBARI FRECVENTE
INTREBARI FRECVENTE

 

 • Cum platesc?

 • plata in numerar curierului, daca optati pentru livrarea prin curier rapid;
 • plata online, prin card bancar, indiferent de modalitatea de livrare aleasa.

   

 • De ce doar 9 lei?

Dupa cum stiti, pretul produselor cosmetice e.l.f. incepe de la 1$ in America. Firma producatoare a incercat sa pastreze un pret cat mai mic prin diferite mijloace, cum ar fi: 

- costuri mici cu publicitatea, publicitate se face in principal pe internet si pe sistemul "mouth to mouth" ("de la persoana la persoanea"), si nu in reviste/TV, ceea ce ar fi implicat costuri foarte mari, care s-ar fi regasit in pretul produselor) 
- costuri mici cu ambalajul (nu s-a investit foarte mult in ambalaj, asa cum se face in cazul brandurilor celebre de cosmetice, tot din acelasi motiv - costurile acelea ar trebui sa se regaseasca in pret - "We never skimp on formulations but we do on packaging” ("Nu facem rabat de la calitate cand vine vorba de produs, dar o facem cand ne referim la ambalaj") spune co-fondatorul e.l.f., Joseph Shamah. 

In acelasi timp, plecand de la pretul din America, prin aducerea lor in Romania am incercat sa pastram pretul cat mai jos posibil, deoarece am dorit sa aducem pe piata din Romania produse care nu au concurenta - un pret foarte mic si calitate foarte buna. 
De ce nu putem pastra pretul din America? 
Pentru ca importul acestor produse implica o suma intreaga de cheltuieli
- Costul ridicat al transportului (produsele e.l.f. sunt aduse in Romania pe vapor, in containere)
- franchiza platita furnizorilor americani pentru dreptul de a fi importatori unici si de a avea site-ul similar cu cel din America
- TVA-ul platit la stat, la fiecare produs vandut, taxa care in America nu exista (din pretul produsului, 19% merge la bugetul statului)
- alte costuri ale firmei (ambalare, personal, chirii, etc.)

 • Produsele au cantitati normale?

Toate produsele au aceleasi cantitati ca oricare alt produs cosmetic de pe piata. Pot fi comparate cu cele de la Revlon, Cover Girl, Clinique, Stila etc.

 • Sunt testate pe animale?

Nu... E.L.F. nu testeaza nici unul din produsele sale pe animale.


Toate formulele noastre au fost evaluate în mod independent si în conformitate cu Directivele Europene in ceea ce priveste produsele cosmetice.

 • Unde pot gasi lista de ingrediente a fiecarui produs?

In concordanta cu regulamentul UE, fiecare produs cosmetic e.l.f. are lista integrala de ingrediente printat pe ambalajul extern.

 • De ce voi beneficia daca ma voi inscrie la newsletter?

Newslletter-ul va va tine la curent cu produsele noi, trendurile noi, secretele de frumusete ale make-up artistilor, ofertele speciale pentru membrii inscrisi si promotiile speciale.

 • Cum folosesc cuponul cu cod pentru oferte speciale?

Daca aveti un voucher cu un cod valid e.l.f. si doriti sa il folositi pentru ofertele speciale, doar urmati pasii care vi se solcita:

- cumparati ce doriti si puneti in cosul de cumparaturi
- la finalul sesiunii de shopping, vi se va solicita introducerea codului de pe voucher intr-o casuta special creata pentru acest scop
- finalizati comanda la fel ca si in oricare alta data.
Cand veti primi emailul de confirmare al comenzii, vi se va aplica reducerea la produsele la care aceasta este valida.

Daca nu aplicati corect la acea oferta si nu introduceti codul corect, promotia nu va fi valabila, reducerea nu se va regasi in pret.

 • Ajutor! am primit un mesaj de eroare tehnica.

Va rugam sa ne contactati la adresa de email de pe site pentru asistenta.(office @ eyeslipsface.com.ro)

 • Codul voucherului meu nu a functionat.

Cuponul va fi aplicat doar daca:


a. cuponul este inca valid
b. daca comanda indeplineste criteriile de pe cupon
c. doar daca il folositi la o singura comanda.

Daca indepliniti toate aceste conditii si cuponul nu functioneaza, va rugam sa ne contactati.

 • Cum stiu daca comanda a fost preluata si expediata?

Dupa plasarea unei comenzi, veti primi un email de confirmare, in care veti avea un numar de ordine si sumarul comenzii, precum si suma pe care o veti avea de plata.

 

 • Care sunt metodele de expediere ale coletelor?

Coletele se pot expedia prin: 

- Curierat rapid - ajung la detinatie in 24 - 48 ore de la momentul expedierii (coletul va este livrat acasa)

-Posta-coletu este ridicat de la oficiul postal de care apartine adresa de destnatier;

ATENTIE! Momentul expedierii nu coincide cu momentul preluarii comenzii. Expedierea coletelor se face in ordinea primirii acestora.

 • Care sunt termenele de livrare?

Coletele ajung la destinatie in aproximativ 3 - 5 zile de la momentul procesarii comenzii. Timpul de expediere poate fi si mai scurt. Acesta depinde de volumul comenzilor primite.

Prin curierat rapid CARGUS: 
-12 lei la comenzi de pana la 300 lei(tarif valabil si pentru zonele rurale).
-Gratuit la comenzi de peste 300 lei.

Prin CARGUS-curierat rapid, zone urbane,comanda este livrata in 1-2 zile lucratoare de la momentul expedierii comunicat clientelor prin email. Termenul de livrare poate ajunge la maxim 4-5 zile lucratoare in perioadele cu promotii sau timp nefavorabil.
Prin CARGUS- curierat rapid, zone rurale, comanda este livrata in 2-3 zile lucratoare de la momentul expedierii comunicat clientelor prin email.

Prin Posta Romana- Termenul de livrare este de 4-6 zile lucratoare (maxim 10 zile in perioadele cu promotii sau timp nefavorabil).

SC Elfcosmetics SRL, CUI RO 22946272, J02/2283/2007, 0357804805