Baza pentru unghii You Are Cosmetics

CLICK TO ZOOM

Baza pentru unghii You Are Cosmetics

6 LEI / 3.9 LEI
Detalii

Lac de protecție Protejează, netezește și pregătește unghiile Stratul de bază uniformizează, protejează și netezește suprafața unghiei. Translucid, permite o pastrare mai lunga a lacului si protejeaza unghia. Pensula sa mare este perfectă pentru o aplicare precisă a lacului. Efect strălucitor garantat. Sfaturi / YOU ARE TIPS - sfatul dependentului de lacuri de unghii: dacă aveți unghii semi-permanente și începeți să deveniți plictisiți, aplicați un strat de bază pentru a restabili strălucirea manichiurii. - Dres deșirat? Acoperiți locul deșirat cu un vârf de lac de unghii transparent, pe capetele deșirate. -În cele din urmă, dacă aveți o pereche de pantofi de lac pe care i-ați deteriorat, aplicați un strat de lac în zona în cauză și voila.

Instructiuni

Cum se aplică? Pasul 1: Împingeți cuticulele cu instrumentul potrivit. Pasul 2: Ajustăm lungimea unghiilor cu pila de unghii, alegând lungimea și forma care ne convine. Pasul 3: Polizați suprafața unghiei cu pila pentru a elimina striațiile și imperfecțiunile. Pasul 4: se aplică stratul de bază direct pe unghie. Poate fi folosit singur sau cu un lac peste el. Așteptați 5 până la 10 minute înainte de a aplica un lac de unghii colorat deasupra. Cum se păstrează? Se poate păstra între 12 și 24 de luni după deschidere. Țineți produsul departe de căldură și nu uitați să îl închideți după fiecare utilizare.

Ingrediente

Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol

Opinia ta

Nota produs*

* Cod securitate