LIVRARE

TARIF LIVRARE CURIERAT RAPID 16 lei

11 lei  pentru comenzi de minim  150 lei

GRATUIT pentru comenzi de minim 300 lei

 

·        Coletul expediat prin curier rapid ajunge la adresa mentionata si este înmânat personal destinatarului de catre curier.

·        Termen livrare: 1- 2 zile lucrătoare (maxim 4-5 zile in perioadele cu promotii sau timp nefavorabil – inundatii, inzapeziri) pentru comenzile plasate pana la orele 14.00. Clientul este anuntat prin SMS in dimineata livrarii.

·        Livarea poate fi amanata cu pana la 10 zile lucratoare, la cererea clientei. Daca exista probleme si nu se poate prelua coletul in ziua respectiva, trebuie contactat telefonic curierul (sau trimis email pe office@eyeslipsface.com.ro) si anuntata data la care sa se faca livrarea (pana la 10 zile lucratoare de la momentul respectiv).

·        Comenzile plasate in weekend (începând de vineri orele 12.00 p.m.)  vor fi expediate luni si livrate marți.

·        Livrarea se face de luni pana vineri, între orele 8-17, in orice localitate/oras/sat din Romania.

·        Optiunea de livrare sambata, pentru coletele inregistrate vineri, se poate face prin solicitare, pe adresa office@eyeslipsface.com.ro. Verificati aici localitatile unde se fac livrari sambata -

·        Coletul poate fi redirectionat la o alta adresa din orasul respectiv, la solicitarea clientei (solicitare facuta curierului).

·        Pentru primirea coletului, adresa din buletin nu trebuie sa corespunda cu cea de livrare.

·        Coletul poate fi urmarit cu ajutorul „tracking number-ul” primit pe emailul de confirmare de la e.l.f., pe www.cargus.ro sau la numerele de telefon 0219330 (pentru Bucuresti) 0219282 (pentru provincie).  Astfel, veti sti tot timpul care este statusul comenzii dumneavoastra din momentul in care pleaca de la sediul e.l.f.

                                                         

Pentru informatii suplimentare despre coletul dvs, unde se afla el in timp real sau orice alta intrebare, va rugam sa contactati Cargus, la numerele de telefon 0219330 (pentru Bucuresti) 0219282 (pentru provincie) ,  email contact@cargus.ro si sa le furnizati numarul coletului dumneavoastra, pe care il veti primi in cuprinsul emailului de confirmarea expedierii comenzii.

                 TARIF LIVRARE POSTA ROMANA 11 lei 

               GRATUIT la comenzi de minim 160 lei

 

Termen de livrare: 4-6 zile lucratoare pana la 10 zile lucratoare in perioadele cu promotii sau timp nefavorabil.

In termen de 3 - 4 zile de la confirmarea expedierii comenzii (primita prin email) va puteti prezenta la oficiul postal de care apartineti pentru a solicita coletul (chiar si in cazul in care nu ati primit avizul postal).

In cazul in care nu ati primit email-ul de confirmare, va rugam sa verificati statusul comenzi in contul dumneavoastra, sau sa ne contactati telefon la numarul 0357.804.805.

Dupa acest termen Posta Romana returneaza coletul expeditorului, situatie in care ne rezervam dreptul de a nu mai expedia colete persoanei respective.

GIVE FEEDBACK