Exfoliant pentru buze You Are Cosmetics

CLICK TO ZOOM

Exfoliant pentru buze You Are Cosmetics

16 LEI / 10.4 LEI
Detalii
Destinat exfolierii buzelor. Spuneţi stop buzelor uscate și deteriorate! Exfoliantul care te face să zâmbești Cu acest exfoliant, care elimina celulele moarte si pielea inestetica, veţi avea buze sănătoase si fără imperfecţiuni.Produs hipoalergenic și non-comedogenic. Sfaturi / YOU ARE TIPS - Sfat pentru a-ţi îngriji buzele: utilizați acest scrub pentru buze, curatati și aplicați balsamul de buze pentru hidratare. În doar câteva secunde, veți obţine buze sănătoase, pline, sublime!
Instructiuni

Cum se utilizează? Cu ajutorul batonului din tubul de exfoliere, frecați ușor buzele. Apoi, cu buricele degetelor, faceți mici mișcări circulare pentru a finaliza curățarea. Strângeți buzele și frecati-le una de cealalta pentru o exfoliere perfectă. Îndepărtați produsul în exces cu un tampon de bumbac umezit cu loțiune și hidratați-le cu balsamul pentru buze. Prea grăbită dimineața? Nicio problemă, acest lucru poate fi făcut și seara după demachiere. Pentru a avea buze superbe zi de zi, gomajul trebuie făcut de 2 - 3 ori pe săptămână. Ultimul sfat: dacă aveți buze foarte uscate, nu le exfoliaţi prea des și hidrataţi-le cu regularitate cu balsamul de buze.  Cum se păstrează? La fel ca majoritatea produselor de machiaj, îl puteți folosi 1 an după deschidere. Închideți-l după fiecare utilizare și păstrați-l într-un loc protejat de lumină și căldură.

Ingrediente

Paraffinum Liquidum, Ceresin, Ethylhexyl Palmitate, Hydrogenated Coconut Oil, Tridecyl Trimellitate , Cera Microcristallina, Polyisobutene, Sucrose, Synthetic Beeswax , Silica Dimethyl Silylate, Parfum

Opinia ta

Nota produs*

* Cod securitate